Belangrijke mededeling!

Categorieën Persoonlijk0 opmerking

Vandaag niet echt een interessant artikel, maar een korte mededeling. Niks bijzonders. Gewoon een kleine aanpassing in mijn uploadschema.

Nu is het namelijk zo dat ik standaard twee keer per week een artikel upload. In principe is twee artikelen per week prima te doen. Ik merk alleen dat ik dan wel eens schrijf omdat er een artikel online moet. Niet omdat ik geïnspireerd ben door een bepaald onderwerp. Dat wil ik graag veranderen.

Daarom gooi in het uploadschema in de prullenbak en upload ik vanaf nu alleen nog wanneer ik écht tevreden ben met mijn artikel. Ik probeer een minimum van een artikel per week aan te houden, maar het kan dus ook zomaar zo zijn dat er een week drie artikelen online komen en een andere week geen.

Mijn blog is nog relatief nieuw en ik ben dus nog een beetje aan het zoeken naar wat het best bij me past wat betreft het uploadschema. Daarom gaan we het zo proberen!

Zijn er nog onderwerpen waar jij graag over zou willen lezen? Laat ze achter in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *