Mijn bucket list

Categorieën Persoonlijk1 opmerking

Omdat ’s Moeder nog vrij nieuw is, leek het me leuk om eens een artikel te schrijven waarin je een beetje meer leert over mij en wie ik ben. Ik denk dat het nog te vroeg is om mijn levensverhaal online te gooien, dus beginnen we vandaag met mijn bucket list. 

Een bucket list is een lijst met dingen die je gedaan wil hebben voordat je dood gaat. Oftewel ‘before you kick the bucket’. Een aantal van deze dingen heb ik al van mijn bucket list kunnen afstrepen, zoals wonen in het buitenland, een festival bezoeken, een tarantula vasthouden, een boa constrictor vasthouden en natuurlijk een kind krijgen. Dit zijn echter de dingen die nog op mijn lijst staan:

Reizen
En dan het liefst naar Las Vegas en daar he-le-maal los gaan. Ik bedoel natuurlijk niet alles vergokken, maar alle shows bijwonen -Britney bitch!- en overnachten in een penthouse.

Hondenslee
Indirect hoort dat natuurlijk ook bij reizen, maar ik wil een keer een tocht maken in zo’n hondenslee met een stuk of 20 husky’s ervoor.

Meehelpen in een natuurreservaat
Niet in Nederland. Liever iets met bijvoorbeeld olifanten of apen. En dan niet zo’n toeristenattractie, maar een serieus reservaat gericht op het behoud van deze dieren.

Een nieuwe taal leren
Het liefst Arabisch, maar Spaans of zelfs Frans zou ik ook leuk vinden.

Iemand echt mega verrassen
Zoals Robert ten Brink doet in de All you need is love kerstspecial.

Een zonsopkomst of zonsondergang bekijken
Niet vanuit onze achtertuin, maar op het strand of op een berg.

Het noorderlicht zien
Dat lijkt me gaaf! Ik denk echt dat ik dan een potje ga staan janken.

Een boek schrijven
Staat al zó lang op de lijst en ik heb hem er zelfs al een paar keer af gegooid, maar ik denk dat het er echt eens van moet komen. Dus hup! Terug op de lijst.

Een make-over krijgen
Maar dan van Michael Kors, Kim K of Jeffree Star.

Acteren in een film of theater
Ik heb al eens in het theater gestaan, maar of dat nou echt een noemenswaardig toneelstuk was? Mèh. Dus wil ik het nog een keer doen, maar dan wel in een toneelstuk dat echt bij me past.

Leren breien, haken en naaien
Allemaal vaardigheden die ik al eerder een poging heb gegeven, maar op een of andere manier zet ik het niet door. Tijd om daar verandering in te brengen.

Een huis kopen
Nog 5 jaar!

Meer leren over yoga
En misschien meditatie, maar voor nu vind ik Yoga voldoende. Meditatie klinkt op een of andere manier toch nog een stap te ver richting geitenwollen sokken. Hoewel ik het wel een interessant idee vind. Oké yoga én meditatie dan.

Een serieus dagje spa
Alles inclusief! Gezichtsbehandelingen, massage’s ALLES. Oh, wat lijkt me dat fijn. *droomt weg*

Een serieuze pot rugby spelen
Ik heb een hele slechte rug en ik verwacht niet dat dit gaat lukken. Maar hij staat er wel op! Dus wie weet.

Trouwen
Maar dan niet een hele uitgebreide bruiloft met een witte jurk en een buffet. Het allerliefst zou ik gewoon een mini ceremonie met alleen naaste familie ergens in een bos willen. In de herfst, want volgens mij worden de foto’s dan echt super mooi.

Een auto kopen
Mag gewoon een tweedehandsje zijn. 4 juli haalde ik mijn rijbewijs en het lijkt me zo gaaf om mijn eigen auto te hebben

Naar een concert van John Mayer en naar een concert van Phil Collins
Ik weet niet zeker of Phil Collins nog optredens geeft, maar die zou ik graag eens live willen zien. Ik heb meerdere malen kaarten proberen te krijgen voor John Mayer en ik greep altijd nét mis. Een concert van Eminem of –jawel- Britney Spears lijkt me ook gaaf.

Op vakantie met Siebren en Iris
Gewoon met z’n drieën kamperen in Canada of naar Disney World in Florida, maar dan moet Iris wel wat ouder zijn. Anders is er voor haar geen zak aan.

Rijden in een Tesla
En dan het liefst een knalroze.

Een gelukkig kind
Hoe cliché ook. Ik hoop dat we een gelukkig kind opvoeden. Een die zich straks comfortabel genoeg voelt om dingen met ons te bespreken, dingen met ons te delen en vragen durft te stellen. Een zelfverzekerd kind met inlevingsvermogen en respect voor mensen, dieren en materialen.

En jij? Wat staat er op jouw bucket list?

1 gedachte op & ldquo;Mijn bucket list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *