’s Moeder.nl

Categorieën Lifestyle0 opmerking

Daar zijn we weer! Na een tijd radiostilte -baby’s kosten super veel tijd joh!- is er dan ein-de-lijk smoeder.nl. Een nieuw jasje, maar in de essentie nog steeds het vertrouwde concept. Waarom ik toch overgestapt ben naar een punt-en-elletje? 

Nou eigenlijk is dat heel simpel. Ik wil mijn blog professioneel op gaan pakken en heb dan ook grootse plannen. -Moehaha!-  Een URL als moeder.wordpress.com vind ik niet passen bij een professioneel blog.

MAAR ER IS MEER..
Want naast een nieuwe URL gaan er nog een paar kleine dingen veranderen. Zo wil ik een vast uploadschema gaan aanhouden van 2 blogs per week -Zelf denk ik aan dinsdag en donderdag- en wil ik me niet alleen focussen op het ouderschap, maar wil ik het stukje lifestyle wat meer uitbreiden. Hoe ik dat precies vorm ga geven weet ik nog niet, maar ik neig naar een stukje interieur/design, reviews, persoonlijke ontwikkeling en “groen – moederen”. Allemaal dingen die ik nog concreet moet maken en waar ik jullie graag in mee neem.

kortom, ’s Moeder zit volop in de make-over.. maar I’m back baby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *